Boligen

3 forskellige lækre køkkenmaskiner

mixer

For at kunne lave mad, Der er tilfredsstiller alle dine behov i dit køkken kræver det nogle maskiner. Det som maskiner skal kunne, er både at muliggøre madlavningen, samt at gøre den nemmere.

Der er mange forskellige processer og opgaver i et køkken, når man gerne vil lave forskelligt mad, derfor skal du også se på at skaffe dig forskellige maskiner, der kan forskellige ting. Nogle maskiner er et absolut must for dit køkken, mens du godt kan klare dig foruden andre.

her kommer jeg ind på maskiner, du bør tage i brug hvis du bager meget.

Til røring

Det er første skridt, når man bager noget som helst, at røre dejen. Faktisk skal du først lige have alle ingredienserne blandet sammen, men dernæst skal du røre dejen.

Du kan med fordel bruge en røremaskine til det, fordi røringsprocessen nogle gange er meget hård og lang. Selv en meget effektiv røremaskine, skal nogle gange bruge op til en halv time for at ælte en dej.

Man kan ikke gå på kompromis med æltningen af en dej. Så får man jo et helt andet resultat, hvis man gør det, og det er kun til den dårlige side. Hvis du er nogenlunde ambitiøs med dine bageprojekter, så skal dejen æltes ordentligt før den kommer ind i bagemaskinen eller dehydratoren, som vi kommer til senere.

Det er altså absolut nødvendigt at ælte en dej tilstrækkeligt, fordi luften skal fordeles jævnligt, når den hæver, samtidig med, at det tit skal have en elastisk komponent til sig. Det er mere end test, om den er æltet nok, ind det er en begrundelse. Hvis den er lidt elastisk uden at den knækker, når man strækker den ud, så er den god.

Til bagning

Til bagning kan du med fordel prøve en bagemaskine. Du kan også bruge en ovn, men en bagemaskine er speciallavet til at bage dit brød. Dermed kan en bagemaskine have specifikke funktioner til lige netop at bage brød, og den er mere effektiv.

Hvis en bagemaskine er mere effektiv end en ovn, kan det faktisk betale sig også at købe en bagemaskine, selvom man allerede har en ovn. Hvis du ikke allerede har en ovn, er det oplagt med en bagemaskine, hvis du gerne vil bage, men ikke ser andre behov for en ovn.

Bagning i bagemaskinen har den effekt, at den ændrer fuldstændigt på konsistensen af det der er i den, sådan så den bliver hår og luftig fremfor blød og klistret. Det gør den både mere medgørlig og mere spiselig.

Til tørring

Når man bager nogle bestemte ting, kan man prøve en dehydrator. Den kan for eksempel tages i brug, når du bager nogle bestemte småkager, fordi de helst skal være knasende.

En dehydrator kan også gøre kød knasende, så mange bruger en dehydrator til at tøre bacon, men hvis du bager småkager er en dehydrator helt sikkert mest effektiv til at gøre småkagen så knasende som mulig. Den kan fjerne meget af vandet fra småkagerne.

Du kan finde en dehydrator på https://dehydrator.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *